24 aprilie 2014

M-au taiat

M-au luat la carioca inainte de operatie
Ei bine, contrar asteptarilor, nu urmeaza o poveste cu si despre minoritatile hinlocuitoare, ci chiar facts of life. Respectiv m-am operat de varice. Chestiile alea care par vene, dar atarna exagerat pe cel putin unul din picioare, fara un scop anume si se maresc/inmultesc de la an la an. In cazul meu ultimii 20 de ani. As fi putut face gestul asta oricand, daca nu as fi resimtit o usoara jena de principiu, o lipsa la capitolul curaj si incredere.

Si trecand peste etapele preliminare, vizite la doctori, discutii, sfaturi etc., intre rezolutiile de anul asta, elaborate pe 1 ianuarie, am inclus-o si pe asta, constient ca va fi cea mai greu de atins. S-a dovedit, spre uimirea mea, ca fiind cea mai tangibila si realizabila. Cand v-am zis eu ca cu femeile astea nu-i simplu...

Dar sa trecem la poveste. Dupa multe indoieli si lupte, ca toti voiau sa ma taie, de parca am vene de aur, am decis sa ma tai la spitalul Colentina pe principiul: la ce restaurant mancam cei mai buni cremwursti din oras? Nu stiu, da-i incolo, sunt doar niste cremwursti, du-te oriunde, mananca-i si rezolva problema.
Sau cel putin asa am gandit eu initial, ca mi se bagase in cap ca e o operatie foarte simpla, te taie de 2 ori din talent si pleci pe picioare valsand, iar pentru baschet iti mai trebuie 2 zile.