20 august 2013

Despre relatii inter si intra umane

Si pentru ca lunea nu a fost niciodata un moment prielnic pentru a munci, si nici martea nu ne convinge prea tare, o ardem pseudo-filozofic pe fb, cu ochii pe ceas.
Dialogul de mai jos se intampla nu cu mult timp in urma pe Fb chat. Pentru linistea si impacarea unora dintre voi, am deghizat atat actorii principali, cat si figurantii din dialogul de mai jos. Sper, spre sansa mea, sa nu va regasiti in povestire si, mai mult decat atat, sa nu recunoasteti decat un singur personaj din dialogul de mai jos, oricare ar fi ala. Si nici sa nu va bateti capul prea tare, luati doar partea educationala a dialogului.
N.A. dialogul, replicile si ortografia au fost pastrate cu sfintenie pentru a da o aura de autenticitate conversatiei. Enjoy!

12 august 2013

Once in a lifetime

Ma simt ca si corespondentii aia de pe front. In sensul ca transmit live, desi nu am nimic de a face cu ce se intampla in jur.
Deci m-am hotarat eu asa sa plec la mare cu autocarul. De fapt a fost si mai rau, am vrut cu trenul, dar m-a sucit un prieten. Nu, n-avea cum sa fie mai rau, deci m-a prostit. Se uitase el pe net si gasise autocar, facea 3 ore pana in Constanta, cu aer conditionat, wc si wifi in interior. As fi zis pe drum, de fapt cred ca asta au vrut sa zica si ei, dar s-au exprimat gresit.
Si ca sa ma fac inteles: aveau wifi, il gaseam in lista, dar nu se putea conecta nimeni la el, era ca femeile frumoase de pe catwalk. Cu diferenta ca la asta nu mergea nici cu bani. Deci am renuntat rapid la ideea de a ne destrabala pe fb.
Wc bineinteles ca era, in chioscul de langa care ne-a pescuit, pe autostrada la benzinaria la care am oprit si, sper eu, undeva la finalul calatoriei. Sper sa prind finalul, adica, ca de wc n-am nevoie. Tot ce-am avut de eliminat am transpirat.
Fiind cu un prieten de aceleasi dimensiuni ca si mine, ne-am dus direct la bancheta din spatele autocarului. Pe motor, adica. Si nu e iarna, aveam noi sa realizam foarte curand. Ce-i drept, taxatorul, care totodata era si hamal si sofer (desi nu le facea in ordinea care trebuie), ne-a anuntat de la inceput ca nu vom avea aer conditionat pana la iesirea pe autostrada, cand al doilea alternator porneste la turatii mari si il incarca pe primul si... e clar, se descurca mai bine ca mine la fizica si la temperaturi inalte. Chiar voiam sa-i propun un ciclu Carnot, sa mai transforme din caldura aia in energie, poate ne si deplasam.